top of page

Doula

Ligesom rejseguider i et fremmed land, hjælper en doula med at støtte nye familier gennem den livsændrende oplevelse som det er at få en baby!
Uanset om det er families første barn eller deres tiende, kan en doula være med til at gøre fødslen og fødselsoplevelsen bedre.

I dag er en doula defineret som følger:
en uddannet professionel, der yder kontinuerlig fysisk, følelsesmæssig og informativ støtte til en fødende og dennes eventuelle partner, før, under og kort efter fødslen for at hjælpe med at opnå den sundeste og mest tilfredsstillende oplevelse som muligt.
Utallige videnskabelige forsøg, der har undersøgt værdien af en doula, viser bemærkelsesværdige forbedrede fysiske og psykologiske resultater for både den fødende og baby. Ligeledes har en doula en positiv indflydelse på hele familiens velbefindende.

Som Doula er mit mål at give dig og din familie, den opmærksomhed og viden som netop i har brug for, til at træffe de rigtige beslutninger for dig/jer, omkring din/jeres graviditet og fødsel.

Doula arbejdet har åbnet endnu mere op for min egen rejse og personlige udvikling og visdom. Jeg forstår nu fuldt ud det essentielle behov der er for at støtte og holde plads til den fødende og dennes udvalgte team. Hensigten er at hjælpe og støtte under fødslen, uanset resultatet, samt at du som fødende vil føle dig informeret og tryg, så du kan føde med selvtillid og kærlighed og være klar til at omfavne skønheden ved at blive forældre. 

Jeg arbejder holistisk for at støtte dig som fødende, din partner og/eller det valgte fødselsteam. Jeg deltager løbende i forskellige kurser for at forbedre mine viden og mine færdigheder - så du kan få den bedst mulige og faglige rådgivning. Jeg arbejder med stor kærlighed og respekt til både videnskaben og universet. Jeg vægter kvalitet, kærlighed og etik meget højt i alle mine konsultationer.

dreamstime_m_211710233.jpg
Hand on Bump

Fødselsforberedelse

Doulaforløb

Expectant Couple

Ammevejledning

Mother and Baby
bottom of page