top of page

Lidt om mig...

Livets rejse har indtil nu, givet mig mange lærerige udfordringer og glæder. Lysten til at undersøge og lære er slet ikke slukket endnu. Lægeeksamineret fysiurgisk massør, manuel behandler, ammevejleder, doula, babyterapeut, clairvoyant, reiki- samt englehealer og meget mere. Listen bliver længere og længere, der er så mange spændende ting at lære og udforske og man bliver jo aldrig for gammel til at lære.

Jeg holder utrolig meget af at hjælpe andre mennesker med at være den bedste version af sig selv, og derigennem ro, styrke og overskud, hvad enten det er fysisk eller psykisk. For mig hænger krop og sjæl sammen og det er vigtigt at der er en sund balance, for at vi kan leve vores hverdag med mest mulig glæde og i harmoni med os selv.

​Fysiske smerter der ikke bliver behandlet kan desværre også føre til psykiske udfordringer og desværre også omvendt.
 

Som Doula er mit mål at give dig og din familie, den opmærksomhed og viden som netop i har brug for, til at træffe de rigtige beslutninger for dig/jer, omkring din/jeres graviditet og fødsel.

Jeg arbejder med stor kærlighed til både videnskaben og universet. Jeg vægter kvalitet, kærlighed og etik meget højt i alle mine behandlinger.

lohtuz01.jpg
bottom of page