top of page

Ammevejledning

Ammevejledning er ikke kun for gravide og ammende, men også dennes partner. Forståelse og støtte har stor indflydelse i denne periode, for at få en god amning til at fungere optimalt.

Allerede fra graviditetens start sker der en masse hormonelle forandringer i kroppen og brysterne vil løbende forbereder sig på at producere mælk til din kommende baby. Selvom kvinder har ammet deres nyfødte i årtusinder, er amning stadig noget som både mor og baby skal lære. Der er mange ting der kan have indflydelse på om amningen kommer til at fungere. Det primære er ønsket om at baby skal ammes, tilstrækkelig tillid til at der kan produceres den mælk som den nye baby har brug for samt at have tilstrækkelig viden og forståelse for amning. Her kan jeg som ammevejleder hjælpe og guide jer rundt, i den enorme jungle der efterhånden florerer på internettet og få sorteret mange af de irelavante information fra.

Vælger i mig som jeres vejleder, vil i få den fornødne viden som i har behov for, inden jeres lille nye familiemedlem melder sin ankomst.

I vil blandt andet få indsigt i hvordan;

- fødslens forløb har indflydelse på amning
- en velfungerende amning kommer i gang
- barnet lægges til, så der ikke opstår sår og revner
- babys trivsel og ernæring
- i tackler de mest almindelige ammeproblematikker
- bedre søvn til den ammende og baby understøttes
- læser barnets gråd og skabe bedre harmoni
- i bedst bruger egen intuition med selvtillid og styrke

bottom of page