top of page
skulder.jpg

Har du smerter...

og overvejer du om massage kan være noget for dig?

Massage hjælper ikke på alt i denne verden. Har du smerter er det altid godt at søge læge medmindre du selv føler dig helt sikker på at det ikke er noget alvorligt eller selv ved det er noget massage kan afhjælpe.

 

Jeg vurderer altid om det er noget jeg kan hjælpe med eller ej, og du er velkommen til at at kontakte mig først for at høre om jeg kan hjælpe med netop dine symptomer og problematikker.

Her er en liste over nogle af de problematikker massage ofte kan afhjælpe.

Hovedpine

Hovedpine kan skyldes mange ting. Spændinger, væskemangel, hormonelle ubalancer, kost, hjenerystelse mm..  Er din hovedpine baseret på muskelspændinger kan jeg hjælpe dig til at få det bedre ved at løsne op.

Skuldersmerter

Har du smerter eller nedsat bevægelighed i skulderen? Det kan være skader fra sport og træning, men de fleste klienter får skulderproblemer pga. monotont arbejde som eksempelvis kontorarbejde. Det kan der typisk nemt gøres noget ved. Kom og få dig en god massage så du kan komme af med dine skuldersmerter!

Ryg og lændesmerter

Har du ondt i ryggen og/eller lænden kan der være mange årsager. I de fleste tilfælde, er der tale om smerter, der skyldes stram muskulatur, forkerte stillinger og forkerte bevægelser. Der er mange mennesker med stillesiddende arbejde, fodboldspiller og mennesker der laver crossfit eller styrketræning som får ondt i ryg og lænd.

Ondt eller hold i nakken

Der er ikke noget værre end at have ondt i nakken.  Det kan give spændinger, smerter og hovedpine.  Det er oftest forkert kropsholdning der er årsag.  Men der kan også være tale om gamle skader, forkert sovestilling, slidgigt mm.  Lad mig hjælpe med at løsne op og bliv fri for nakkesmerter.

Musearm, tennis- eller golfalbue

Musearm kommer oftest på grund af den belastning musklerne på dine underarme,  bliver udsat for, når der skal tastes meget og hvis arbejdsstillingen ikke er korrekt. Tennisalbue  og golfalbue er ligeledes overbelastningsskader og giver typisk smerter ved albuen.

Kan behandles med massage og cupping!

Smerter i iskias, baller og ben

Iskiassmerter stammer ofte fra ballemuskulaturen, som klemmer på iskiasnerven. 

Strålende smerter ned i balle og ben stammer tit fra afklemning af nerver, som iskiassmerter, i balle og baglår.  Ofte er det løbesæsonen der sætter gang i smerter i underkroppen, på de fleste. Mange får optrappet træning for hurtigt, og oplever derfor spændinger og smerter.

bottom of page